Garancia

5 év Zehnder gyártói garancia

Az általunk forgalmazott prémium design radiátorok testére 5 év Zehnder gyártói garancia érvényes az ország egész területén. Elektromos modellek esetében az elektronika külön garanciát is élvez: A bruttó 150 000 Ft értéket meg nem haladó darabok esetében kettő, míg az ennél drágábban vásárolt radiátoroknál három évig vállalja a gyártó a javítást, vagy cserét.

Színgarancia

A gyártói garancián felül a Premium-radiator.hu csapata egyedi színgaranciát is vállal a forgalmazott termékekre:

A webáruházban megrendelt modellek kiszállítását követően, ha Ön nem elégedett a kiválasztott színnel, 7 napig díjmentesen módosíthatja azt. Plusz költséggel csak azoknak kell számolniuk, akik a megrendelt színváltozathoz képest feláras kivitelt választanak, de ekkor is csak a különbözetet kell megfizetni.

A garancia feltételei:

  • Az átvételt követő 7 napon belül jelezni kell a cserére vonatkozó igényt.
  • A rögzítőszett csomagjának bontatlannak kell lennie, a radiátor nem kerülhet felszerelésre.
  • Amennyiben a megrendelt, illetve a cserére kiszemelt modellek között árbeli eltérés van, a különbözetet ki kell fizetni a cseréhez.
  • Feltétel továbbá, hogy a vissza cserélni kívánt radiátoron nem lehetnek a vásárló által okozott sérülések. A radiátor test kicsomagolása során javasoljuk egy videófelvétel készítését, mellyel később igazolható annak állapota.

Amennyiben további kérdés merül fel a vásárlás, vagy a garancia kapcsán, keressen minket bizalommal a +36 30 815 2151-es számon!

You've just added this product to the cart: