3 radiátor, ami ránézésre nem tűnik radiátornak

3 radiátor, ami ránézésre nem tűnik radiátornak

A fürdőszoba kialakítása során megannyi kérdés merül fel az emberben kezdve a csempe kiválasztásától a fürdőszoba bútorok megvásárlásán át egészen azok beépítéséig. Ebben a blog cikkünkben, néhány izgalmasabb példát hoztunk olyanoknak, akik nem a megszokott formákat keresik.

Összeválogattunk néhány darabot, amelyekről első ránézésre talán nem is egyértelmű, hogy egy radiátort látunk. Az izgalmas formákhoz természetesen jól kigondolt funkcionalitás, modern technológia, és a Zehnder-től megszokott német minőség is párosul.

De először is!

Fontos figyelembe venni, hogy manapság a hőszivattyús rendszerek az elterjedtek. Ezek a gépek alacsony fűtővíz-hőmérséklettel működnek jó hatásfokon. A fürdőszobai radiátorok ilyenkor nem olyan melegek, a törölközők pedig nem száradnak. A vegyes üzemű modelleket sem feltétlenül javasoljuk a fürdőbe. A “csak” elektromos radiátorokkal viszont biztosan nem lehet mellélőni. Ezek már érkezéskor fel vannak töltve folyadékkal, illetve tartalmazzák a fűtőszálat. Csak néhány lyukat kell fúrni a felszerelésükhöz, majd bedugni a csatlakozót a konnektorba. A radiátorok üzemmódjairól itt részletesebben is írtunk.

Zehnder Zenia

Ha mondhatunk olyat, hogy léteznek a hagyományos értelemben vett fürdőszobai radiátorok, akkor a mai hármas bemutatónkból a Zehnder Zenia van tőlünk a legtávolabb. Ránézésre legalábbis biztosan.

Az üveges fedőlap nyílik, és a nedves törülközők könnyen elrejthetőek a kíváncsi szemek elöl. A radiátor teste akár a falba is süllyeszthető. Rendelhető fehér, vagy fekete üveglappal, és jobbra, illetve balra nyíló ajtóval egyaránt.

Az igazán különleges megjelenés mellett a funkcionalitásra sem lehet panasz. Ez a tisztán elektromos üzemű modell technológiailag az egyik legfejlettebb a Zehnder kínálatában. Minden lehetséges okos funkció megtalálható benne, beleértve az okostelefonnal történő vezérlést is. Az Zehnder okos funkcióiról itt írtunk részletesebben.

Zehnder Vitalo Spa

Azoknak akik a szögletes formákkal ellentétben inkább a gömbölyded, lekerekített vonalakat keresik, a Zehnder Vitalo Spa modellt ajánljuk.

A széles nyílások – amik a mosolygó szájakra emlékeztetnek – a nedves törülközők szárítását szolgálják. Ezek egyébként olyan szélesek, hogy a törülközőket könnyen – akár fél kézzel – a radiátor megérintése nélkül is felhelyezhetőek legyenek.

Ezek a modellek több méretben is elérhetőek: a kisebbeken egy, a nagyobbakon pedig két kivágással. A látványos formákhoz pedig a vonzó színek is passzolnak: Ez a típus a Zehnder szinte teljes színválasztékában megvásárolható. Az elérhető színekről itt írtunk korábban.

A modellből választható tisztán elektromos üzemű változat is.

Zehnder Yucca Mirror

Az előző két radiátor eléggé rendhagyó a látvány tekintetében. Most mutatunk egy olyan modellt is, ami klasszikus formákkal operál, de mégis különleges. A Zehder Yucca Mirror egy tükörrel kiegészített radiátor. Elegáns minimalista vonalak, egy kicsit izgalmasabban.

Ha ez nem lenne elég, a Zehnder széles színválasztékban elérhető, jobbos és balos kivitelben egyaránt. Tisztán elektromos kivitelben is megrendelhető.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás