Zehnder Charleston: 90 éve a legnépszerűbb forma

Zehnder Charleston: 90 éve a legnépszerűbb forma

A Zehnder évszázados tapasztalattal rendelkezik radiátorok tervezésében és gyártásában. Ez alatt több ikonikus darab is került a kínálatba, például a Red Dot Design díjas Zehnder Kazeane, de a közönségkedvenc már 90 éve a Zehnder Charleston.

Vajon mi a Zehnder Charleston titka? Hogyan lehetséges, hogy 90 éven keresztül népszerű tudott maradni? A kulcs a folyamatos fejlődés. Az eredeti modell ma már számos kivitelben megvásárolható, akár itt a Premium-radiator.hu kínálatában is. Jelenleg öt alapváltozat érhető el, közel 50 féle színben, és minden igényt kielégítő méretválasztékban.

Születés

A modell kereken 1930-ban indult hódító útjára. Az eredeti, lekerekített acél csövekből álló formavilág azóta is változatlan, viszont a háttérben történő fejlesztések olyan sokoldalúvá tették ezt a típust, amire nem sok példa akad a radiátorok piacán. Aki ezt a típust választja, az egy darabka történelmet is vásárol.

Széles színválaszték

A klasszikus fehér, és az elegáns fekete változatok mellett a Zehnder mára közel 50 különböző színben gyárt radiátorokat. Az évek során egyre több elérhető variáció a minimalista megjelenéstől, egészen a legfeltűnőbb színekig elérhetővé vált mára. A színpalettáról korábbi blog cikkünkben olvashatsz. Ha pedig csak a saját szemedben bízol, akkor várunk a bemutatótermünkben!

Változatos formák

De nem csak a színválaszték fejlődött az évek során, mára öt különböző típus is rendelhető a Zehnder Charleston radiátorokból.

  1. Íves kivitel
  2. Pad forma
  3. A könnyen takarítható Zehnder Charleston Clinic, amiről itt a vírusos időben külön is írtunk
  4. Klasszikus Retrofit
  5. Egy kis csavarral, a Zehnder Charleston Turned

 

Nézd meg teljes szobai radiátor kínálatunkat is itt.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás