50%-os kedvezmény, készletkisöprés!

50%-os kedvezmény, készletkisöprés!

A 2021-es raktárkészletünkből megmaradt néhány olyan radiátor, amelynek szeretnénk mihamarabb otthont találni, hogy legyen hely az újonnan érkezőknek. A megjelölt darabokat egységesen 50%-os kedvezménnyel kínáljuk. Nézz körül kínálatunkban, és vásárolj amíg a készlet tart!

A készletkisöprésben két féle fürdőszobai modell közül választhatsz, melyek több különböző variációban érhetőek el. A Zehnder Impa és Zeta egyaránt elegáns megjelenésűek, visszafogottságuknak köszönhetően pedig a legtöbb fürdőszobában jól mutatnak. Az 50% kedvezmény mellett a rövid szállítási idővel is számolhatsz, akciós radiátoraink budapesti raktárunkban várakoznak, 1-5 napon belül pedig az országban bárhova el tudnak jutni.

Zehnder Impa fürdőszobai radiátor

A Zehnder Impa egy geometrikus designú radiátor, szögletes elemeiről rögtön felismerhető. Modern megjelenésű, de nem hivalkodó, így a legtöbb fürdőszobában szépen megtalálja a helyét. Fehér és króm kivitel is létezik belőle. A szélessége 500mm, ez minden esetben fix, viszont többféle magasságban is maradt belőle.

A keresztirányú csövek közötti kihagyások közé könnyedén, akár fél kézzel is becsúsztathatóak a nedves törölközők.

Zehnder Zeta fürdőszobai radiátor

A Zehnder Zeta radiátor időtálló megjelenésű, lapos, horizontális csövei egyszerre egyediek és funkcionálisak. Az erre a célra kialakított nyílásokon könnyedén felhelyezhetőek a szárítani kívánt nedves törölközők. Ez a modell szintén fehér és króm kivitelben készül. Itt több különböző szélesség is létezik, de készletes kínálatunkban 600mm-es változatokat találsz, több különböző magasságban.

Van még egy érvünk a vásárlás mellett!

A Covid járvány globális gazdaságra gyakorolt hatása sajnos megmutatkozik az alapanyagok, az energia és a logisztika árainak emelkedésében. Ezen jelentős árképző tényezők negatív hatása miatt áremelésre kényszerülünk, amelynek mértéke 9%, ami egységesen érinti minden radiátorunkat és ezek kiegészítőit is. Az új árak 2022. február 1-én lépnek életbe.

Megosztás