Újdonság: Zehnder Timia, a nyugodt alvásért

Újdonság: Zehnder Timia, a nyugodt alvásért

Egy felnőttnek átlagosan 7-8 óra alvásra van szüksége éjszakánként ahhoz, hogy napközben a képességei maximumát tudja hozni. Az alvásnak több különböző fázisa van, melyek mindegyikére hat a környezet. A legtöbbeknek erről biztosan az éjjeli neszek jutnak eszébe, de ma egy sokkal kevésbé közismert tényezővel foglalkozunk.

A téli időszakban jellemző, hogy az egész ország területén megemelkedik a szálló por koncentráció, ami negatívan befolyásolja az alvás minden szakaszát. Ilyenkor érdemes kiemelt figyelmet fordítani a hálószoba rendszeres portalanítására. Ebben zseniális segítség a Zehnder Timia, ami szemből tökéletesen sima, és egy ügyes megoldásnak köszönhetően a hátoldala is pillanatok alatt elérhető.

Már egyetlen rosszul átaludt éjszaka hatással van a napközbeni teljesítményre, az ingerlékenység mellett a látást és a mozgást is befolyásolhatja. Ha ez több napon keresztül ismétlődik, az a test oxigénfelvevő képességét is befolyásolja, ami miatt az izmok működése is romlik, kevesebb erőkifejtésre lesznek csak képesek. Mára az is kiderült, hogy a tüdőn keresztül véráramba került káros anyagok egy része az agyig is eljuthat, ahol a légzés szabályozásáért felelős agyi területeket ingerelve rontja a nyugodt alvás lehetőségét. A levegővel együtt belélegzett szennyezőanyagok irritálják orrunk és torkunk nyálkahártyáját, ezzel zavarva alvásunkat.

Radiátor takarítás könnyedén: Zehnder Timia

A Zehnder Timia igazi különlegessége a rejtett zsanér mechanizmus a radiátor oldalán. Ezen akár bekapcsolt állapotban is könnyedén elfordul a készülék, és könnyen elérhetővé válik a hátoldala, még a legtávolabbi sarkok is nyújtózkodás nélkül áttörölgethetőek.

Praktikus minimalista dizájn

A radiátor megjelenése bármilyen modern otthoba jól illik. Lekerekített sarkok helyett csak tökéletesen szimmetrikus, szögletes vonalakkal dolgoztak a Zehnder tervezői. A radiátor szemből teljesen sík, oldalról nézve pedig kimondottan keskeny, még egy lemezradiátorhoz mérten is. A szokatlan formavilág vonzza a tekinteteket, első ránézésre talán nem is egyértelmű, hogy mit látunk. Elektromos és melegvizes változatban is egyaránt elérhető, a színes színválasztékban pedig egészen biztos, hogy te is megtalálod az otthonodba illő darabot.

A Zehnder csapata nem először rukkol elő olyan formatervezéssel, ahol szempont a könnyű takaríthatóság. Amennyiben egy klasszikusabb hangulatú otthonba keresel radiátort ilyen paraméterekkel, akkor olvasd el cikkünket a Zehnder Charleston Clinic modelljéről!

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás