Zehnder Charleston Clinic a vírusmentes környezetért

Zehnder Charleston Clinic a vírusmentes környezetért

A nyár végét követően nem csak a rossz és hűvös idő beköszöntére kell felkészülnünk, hanem a vírusok ugrásszerű növekedésére is. És habár a vírusok mindenhol körbevesznek minket, igyekeznünk kell, hogy otthonunkban megteremtsük és napi szinten fent is tudjuk tartani a vírusmentes környezetet. Ehhez viszont az kell, hogy következetesen ügyeljünk a fertőzések terjedésének megakadályozására és ezáltal otthonunk tisztaságára.

Következő blogcikkünkben olyan takarításra vonatkozó tippeket osztunk meg, mellyel hatékonyan vethetsz véget a vírusok terjedésének otthonodban.

 

Miképp takarítsunk?

A takarítás két legfontosabb eleme az eszközök és a gyakoriság: válasszunk akár spray-t vagy tisztítókendőt, a lényeg, hogy a kórokozók elpusztításának hatékonysága ne legyen kevesebb 99,9%-nál. Ha a megfelelő fertőtlenítő eszközöket minden nap használjuk, akkor már meg is tettük a legfontosabb lépést a vírusmentes környezetért.

Habár sokszor nem is gondolunk bele, otthonunk bizonyos felületeit előfordul, hogy egy nap több ezerszer is megérintjük. Így amennyiben a takarításra nem fordítunk kellő figyelmet, úgy döbbenetesen gyorsan képesek leszünk szétszórni a vírusokat saját otthonunkban, valamint akár azon kívül is. Ennek elkerülése végett nem lehet elégszer hangsúlyozni a gyakran érintett felületek fertőtlenítését. Ide tartozik a kilincstől kezdve a villanykapcsoló, a konyhai elektronikai berendezések, valamint a fürdőszoba olyan örökzöld elemei, mint a WC lehúzó gomb és a csaptelepek.

 

Hogyan tarthatjuk fent a tisztaságot?

Ha egyszer sikerült otthonunkból a kiűzni a vírusokat, akkor nem marad más hátra, mint megakadályozni azok újbóli bekerülését a külvilágból. Habár ez nem hangozhat túl egyszerűen, szerencsére ennek is megvan a technikája. Az úgynevezett zsilipelés módszerét követve olyan köztes tereket hozunk létre, ahol a külvilággal érintkező holmijainkat előkészítjük és “vírusmentessé” tesszük. Tehát itt cseréljük le az utcai ruhánkat és helyette otthoni szabadidő ruhát veszünk fel, itt vesszük le a maszkunkat, fertőtlenítjük le telefonunkat és így tovább.

Használhatunk akár kesztyűt, akár speciális tisztítószereket, fontos, hogy mindent – akár még a nehezen elérhető, mégis gyakran érintett felületeket is – alaposan takarítsuk végig. Érdemes lehet olyan berendezéseket választani, ahol a gyakori takaríthatóság szempontját is szem előtt tartjuk. Radiátor esetén például a Zehnder Charleston Clinic tökéletes választás lehet. Kialakításánál fő szempont volt a könnyű tisztíthatóság, ami a csövek közötti széles nyílásoknak köszönhetően egyszerűbb nem is lehetne. Nem véletlen, hogy olyan intézmények számára tervezték elsősorban, ahol a tisztaság kiemelt fontosságú, mint például kórházak, orvosi rendelők, iskolák vagy a közintézmények, így relatíve kisebb odafigyelés mellett is hatékonyan tartható fent a tisztaság.

 

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás