A hónap kedvenc radiátorai

A hónap kedvenc radiátorai

Habár a nyári hónapok során legtöbbször háttérbe szorul a fűtőtestek szerepe, mégis érdemes időben elkezdeni keresni a megfelelő radiátort, hogy a következő fűtési szezonra nemhogy megtaláljuk, de be is tudjuk szerelni álmaink radiátorát.

Következő blogcikkünkben a hónap kedvenc radiátorai, név szerint a Zehnder Zeta és Impa modellek kerülnek bemutatásra, különös hangsúlyt fektetve a radiátorok által képviselt stílusjegyekre.

Zehnder Zeta, a klasszikus

A klasszikus formavilág örök trendnek számít a lakberendezés berkeiben, így ez alól a radiátorok sem lehetnek kivételek. A Zehnder Zeta tiszta vonalainak és kifinomult eleganciájának köszönhetően az időtlen stílust képviseli, így bármely fürdőszobában megállja a helyét. Lapos kialakítású, horizontális cső designja egyszerre testesíti meg a tökéletes formát és hibátlan funkcionalitást.

A radiátor széles nyílásai közé a törölközők nem csak könnyedén felhelyezhetők, de lekerekített formájának köszönhetően igazi gyerekbarát fűtőtest szerepét látja el, így – gyermek esetén – az otthonunkban található potenciális veszélyforrások tovább csökkenthetők. A Zehnder Zeta két színben érhető el: fehérben, valamint krómozott kivitelben, ráadásul most július hónapban kivételesen kedvezményesen vásárolható meg.

Zehnder Impa, a modern idők margójára

A minimalizmus térhódításának köszönhetően egyre többször látjuk visszaköszönni a stílusjegyeket különböző bútorokban és használati tárgyakban, úgy ahogy a Zehnder Impa esetében is. A fűtőtest elegyíti az eleganciát a funkcionalitással, miközben a geotermikus jegyek mentén megálmodott radiátor bármely modern fürdőszoba ékévé válhat.


Hatalmas réseinek köszönhetően minden bonyodalom nélkül helyezhetők fel és száríthatók a törölközők, így nem kell többet aggódnunk hatékonyság miatt. A fűtési vízzel operáló radiátor krómozott színben kapható, valamint a készleten található radiátorokkal egyetemben július hónapban kedvezményes áron lehet a Tiéd!

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás