A lehető legjobb megoldások, lehetetlen helyekre – fekvő radiátorok

A lehető legjobb megoldások, lehetetlen helyekre – fekvő radiátorok

A tökéletes radiátor megtalálása nem egy könnyű folyamat, hát még akkor, ha valamilyen oknál fogva a helyiség adottságai eleve korlátozzák a választási lehetőségeket. Jelenthet ez akár egy keskeny előszobát vagy akár egy padlótól a plafonig üvegablakokkal rendelkező nappalit, a kötöttségek millió esetben jelen vannak.

A Zehnder még ezekben az élethelyzetekben is tud megoldást javasolni. Tekintse át, milyen egyedi megoldásokkal rendelkező fekvő radiátorok szerepelnek kínálatunkban!

Zehnder Radiator Bench

Ha Ön szem előtt tartja a helytakarékosságot és a designt, akkor a Zehnder Radiator Bench tökéletes választás lehet. Multifunkcionalis: egyrészt radiátor, másrészt padként is funkcionál, mely a nappaliban és előszobában egyaránt kitűnően mutat.

Egyedi megjelenését a különleges formavilágának köszönheti, amit könnyű a helyiséghez igazítani a széles ülőfelület, és modellválasztéknak köszönhetően. A klasszikus és elegáns radiátornak további nagy előnye a könnyű tisztíthatóság, melyet a Zehnder báránygyapjú kefével egyszerűen végezhet el.

Zehnder Stana Neo

Optimális radiátor megoldást kínál az apró helyiségekben, vagy akár a padlótól a plafonig tartó hatalmas ablakok előtt. A Zehnder Stana Neo még a beépített ventilátorok mellett is képes csendesen működve nagy mennyiségű hőt leadni és azt egyenletesen eloszlatni.

A fűtőtest energiahatékonyan működik, továbbá rövid reakcióidejének hála gyorsan képes a helyiség felmelegítésére. Könnyen vezérelhető, nagy hőteljesítménnyel dolgozva még a nagyobb tereket is képes megfelelően befűteni. A csatlakozók a láblapon keresztül vannak elvezetve, így nem láthatók. Számos termékváltozata érhető el, illetve a színválaszték is széles annak érdekében, hogy megtalálja az Ön ízlésének legmegfelelőbbet.

Habár a lakás adta lehetőségek sokszor korlátozottak tudnak lenni, Önnek mégsem kell kompromisszumokat kötnie, csak tekintse át a Zehnder kínálatát és válassza ki álmai radiátorát.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás