Elindult partnerprogramunk!

Elindult partnerprogramunk!

Amint azt áprilisi hírlevelünkben is bejelentettük, hogy nemrég vette kezdetét partnerprogramunk, mellyel megrendelőink számára szeretnénk kedvezni és mindemellett hűségüket díjazni. Az elsődlegesen szűkített partneri körnek szóló kezdeményezéssel olyan hosszútávú együttműködés kialakítása a célunk, mely mindkét fél számára kivételes előnyöket tartalmaz.

Tarts te is a Premium-radiator.hu-val, és vegyél részt az áprilisban indult partnerprogramunkban!

Kinek ajánljuk a partnerprogramunkat?

A közelmúltban indult partnerprogramunkat elsősorban lakberendezők, belsőépítészek számára tettük elérhetővé, akikkel összefogva olyan jutalékrendszer alapján tudunk együttműködni, mely mind a két fél számára hosszú távú előnyöket jelent. A lakberendezőkön kívül csatlakozásra van lehetősége azoknak is, akik szakmájukból adódóan rendszeresen vesznek részt építkezésekeken, valamint felújításokon.

Jelentkezés menete

Ahhoz, hogy te is csatlakozni tudj nemrégiben indult partnerprogramunkhoz, mindössze 3 lépést kell elvégezned:

1. Lépés – Regisztráció: látogass el partnerprogram aloldalunkra és töltsd ki a lap alján található regisztrációs formot!

2. Lépés – Telefonos megerősítés: fogadd kollégáink hívását, akik a regisztrációt követő 1 munkanapon belül felkeres, hogy egy rövid beszélgetés során jobban megismerhessük egymást.

3. Lépés – Belépés a felületre: egyedi felhasználóneved és jelszavad segítségével lépj be a partner felületünkre és nézz körbe az partneri ajánlatok között webshopunkban.

Élvezd te is a partnerség nyújtotta előnyöket és vásárolj honlapunkon a teljes termékkínálatból kedvezményesen!

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás