Gondoljon egy színre, a Zehnder gyártja!

Gondoljon egy színre, a Zehnder gyártja!

Ki mondta, hogy egy radiátoroknak unalmasnak kell lennie? Az biztos, hogy nem mi. A Zehnder közel félszáz különböző színben gyártja modelljeit, eltérő anyagokból, ugyanazt a kivitelt akár több méretben is. Ebből már szinte kihívás választani, de pontosan ezért írtuk cikkünket, hogy átláthatóbbá tegyük a lehetőségeket.

A Zehnder radiátorai messze többek egy berendezési tárgynál. A technológiák, színek és anyagok kombinációjából igazi műtárgyakat alkotnak. Ezt a széles palettát igyekszünk ma kicsit átláthatóbbá tenni, hogy mindenki megtalálhassa nálunk a számára tökéletes darabot.

Sokszínű megoldások

Szeretnénk egy kis gondolatébresztővel kezdeni cikkünket. Ahogy említettük, egy minőségi radiátor ma már nem csak fűt, hanem a látványával is kellemesebbé teszi a környezetét. Pontosan ezért érdemes rájuk egy picit másképp néznünk. Ugyanaz a modell más színbe, egy másik szobában, máshogyan felrögzítve egészen más hatást kelt. A példa kedvéért itt látható a Zehnder Radiapanel két különböz elhelyezéssel:

Ugye mennyire más? Cikkünk célja a vásárlóink inspirálása, hogy az oldalon nézelődve valóban az összes lehetőséget lássák. A sikeres válogatáshoz persze az sem baj, ha tudjuk, hogy milyen üzemű radiátorra van szükségünk: erről itt található további információ. Na de nézzük a fő szín kategóriákat!

Minimalistáknak – a kevesebb több!

Ha az elegancia és a letisztultság jellemzi valakinek az otthonát, akkor valószínűleg nem a színes darabok fogják felkelteni az érdeklődését. Nekik szól a Architectural színskála, ami ettől persze közel sem csak fekete és fehér. Összesen tizenöt különböző színben készülnek a Zehnder termékei, hiszen egy letisztul környezetben – ahol semmi sem tereli el a tekintet – ott számítanak igazán az árnyalatok.

Természetesség és csúcstechnológia

A művészeti alkotások gyakori (ha nem a legnépszerűbb) témája a természet. Az inspiráció a Zehnder esetében sem maradt el: a naturális stílust kedvelők számára született meg a Natural színpaletta. Ez a tizenkilenc árnyalat mind a föld színekből merít. Persze ettől még ott ketyeg a csúcstechnológia a felszín alatt: erről itt részletesebben is írtunk.

Bohókás színek

Azok számára is van mit mutatnunk, akik az előző két kategóriát nem érzik a magukénak. A Tonic sorozat színeit azoknak ajánljuk, akik a modern, izgalmas stílust kedvelik, és szívesen kísérleteznek.

Összefoglalva

Közel félszáz színvariációval várjuk érdeklődőinket, és ebbe a króm kivitelű darabokat még bele sem számoltuk! Ha körbenéz kínálatunkban, javasoljuk, hogy engedje el a fantáziáját, és kérdezzen bátran. A legtöbb típus széles színválasztékban, bizonyos esetekben többféle üzemmóddal is, és akár hét különböző méretben rendelhető.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás