Három díjnyertes formatervezésű tárgy, amivel feldobhatja otthonát

Három díjnyertes formatervezésű tárgy, amivel feldobhatja otthonát

Habár sokan leginkább szubjektíven értékelik a lakberendezési tárgyak design, az 1954-ben alapított Red Dot díj minden évben egységes mérce elé állítja a résztvevőket. A világ egyik legnagyobb és legtekintélyesebb design megmérettetésén évről évre egyre többen vesznek részt, annak érdekében, hogy egy nemzetközi zsűri előtt is bizonyítsák termékeik egyediségét és formabontó megjelenését.

A következőkben három olyan otthoni használati tárgyat mutatunk be, melyek nem csak a mindennapokat képesek jelentősen megkönnyíteni, de 2019-ben Red Dot díjat is bezsebeltek termékdesign kategóriában.

Okos kerítés

Jellemzően a tavaszi és nyári időszakban igyekeznek az emberek a lehető legtöbb időt friss levegőn tölteni, akár barátokkal való grillezéssel, akár a családdal valamilyen szabadidős tevékenységet folytatva. Erre tökéletes helyszínt kínál a kert, viszont létszámtól függően így is szükség van asztalokra és székekre. Az okos kerítés egyedülálló koncepciót kínál, mely a multifunkcionalitást kihasználva teszi könyebbé az említett élethelyzeteket. Egyszerre tölti be a kerítés és a kerti bútor szerepét, így kényelmes légkört teremt bármely kertben.

A multifunkcionális kerítés alapszerkezete nagy méretű, mobilis elemekből áll, amelyek tiszta, stílusos esztétikájukkal gazdagítják a környezetet. Első pillantásra a kerítésbe simulva teljesen rejtve maradnak, viszont olyan különféle billenő alkatrészek vannak beágyazva, amelyek egyedi igényektől függően nem csak asztalként, padként, de még akár virágos ládaként is funkcionálhatnak. A különböző elemek könnyedén és gyorsan bármikor kihúzhatóak, majd későb ugyanilyen egyszerűen helyezhetőek vissza a kerítés felületébe, így nem foglalják szükségtelenül a helyet az év minden napján. A kerítés az időjárási viszontagságoknak ellenálló, tartós anyagokból áll: kiváló minőségű acél szerelvényből, amelyet szibériai vörösfenyő borít. Az a lenyűgöző praktikum, amelyet ez a multifunkcionális kerítés képes nyújtani a mindennapi használat során vonzó formavilágban ölt testet, így tökéletes eleme lehet bármely kertnek.

Zehnder Kazeane

A Zehnder Kazeane egy olyan dekoratív radiátor, melynek rendhagyó megjelenését építészeti struktúrák ihlették. A fütőcsövek egy acélból készült szalaghoz hasonlóan fonódnak a radiátor keretre, így alakítva ki az aszimmetrikus megjelenést. Ezzel a formavilággal nem csak az egyedi megjelenés adott, de nagyobb felület is nyújtható a törölközők felakasztására. A forma és funkció ilyen mértékben történő összekapcsolása rendkívül különleges és modern vonzerőt kölcsönöz a radiátornak, melyet most 5 másik modell mellett 15% kedvezménnyel vásárolhat meg kínálatunkból.

Okos világítás

A Tunable White névre hallgató fürdőszobai okos világítást – a modern technológia vívmányaival élve – az emberi bioritmus követésére tervezték. Ez az innovatív módon tervezett fénytechnika lehetővé teszi a színhőmérséklet és a fényintenzitás automatikus szabályozását a fürdőszobában. A Tunable White alapértelmezetten úgy van programozva, hogy éjszaka meleg-fehér, reggel és alkonyatkor közepesen erős, nappal pedig hideg-fehér fényt bocsásson ki, ezáltal biztosít kellemes atmoszférát minden napszak során. Az automatikus vezérlés mellett lehetőség van még a manuális, valamint a bluetooth-on keresztül történő szabályozásra is. Az egyedi beállítások konfigurálása egy alkalmazáson keresztül könnyedén elvégezhető, ezáltal tovább növelve a felhasználói élményt.

Legyen szó akár fürdőszobáról, akár kertről, a modern megjelenésről sosem kell lemondania. Dobja fel otthonát okos kerítéssel, Tunable White világítással, vagy éppen a Zehnder Kazeane radiátorral, és élvezze a funkcionalitás nyújtotta előnyöket.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás