Hat design radiátor, amit most kedvezményesen vásárolhat meg!

Hat design radiátor, amit most kedvezményesen vásárolhat meg!

Kedvezményes vásárlás úgy értendő, hogy a központifűtés üzemű radiátorok és design radiátorszelepek vásárlásánál együtt + 15% kedvezményt adunk, mindkét termékre. Az akció március 31-ig érvényes.

A következőkben bemutatásra kerül hat design radiátor, melyek közül a klasszikus stílus kedvelői mellett a merész formák rajongói is egészen biztosan megtalálhatják álmaik radiátorát, mindezt pedig most kedvezményes áron!

Zehnder Kazeane

Az extrém stílus kedvelőinek tökéletes választás lehet a Zehnder Kazeane, hiszen a precíziós acélcsövek kivételes kialakításának köszönhetően rendkívül egyéni megjelenést kölcsönöz. A keresztbe futó vízszintes csövek eltolásával nem csak egy, a hagyományos radiátoroktól eltérő megjelenésű fűtőtestet kapunk, de az átkötő csövek közötti nagy réseknek köszönhetően kiterjedt felületet is nagyobb mennyiségű törölközők szárítására.

Kialakítása révén számos eltérő magasságban van lehetőség a törölközők felakasztására, valamint könnyen tisztítható. Nem csak melegvizes, de tisztán elektromos változata is elérhető, valamint a Zehnder széles színválasztékának köszönhetően több mint 50 színárnyalat közül válogathat.

 

Zehnder Vitalo Spa

Egyaránt lehet remek döntés mind a minimál, mind az extrább formavilág kedvelőinek, hiszen a Zehnder Vitalo Spa a két stílust képes megfelelő arányban ötvözni. A radiátor egyedi megjelenését a különleges profil adja, miközben visszaköszön a természet ihlette letisztultság. Egyéni igényekhez igazodóan akár egy akár két kivágású változata is elérhető, mind elektromos üzemű, mind fűtési vízzel üzemelő kivitelben. A rendkívül vékony és könnyű fűtőtest a hatékony fűtést innovatív technológiákkal és magas hősugárzási aránnyal támogatja.

 

Zehnder Fina Lean Bar

A minimalista stílust képviselő Zehnder Fina Lean Bar tükörsima acél előlapjának és magasság szerint állítható akasztójának köszönhetően bármely fürdőszoba tökéletes eleme lehet. A fűtési vízzel üzemelő radiátor karcsú és elegáns kialakítású felületének hála könnyen tisztítható. Nem csak különböző felületekben, de rengeteg színvariációban is elérhető.

 

Zehnder Metropolitan Spa

A klasszikus és minimalista stílust ötvöző Zehnder Metropolitan Spa innovatív kialakítása által egyrészt képes feldobni bármely fürdőszoba megjelenését, másrészt nagy kivágásainak köszönhetően rengeteg helyet biztosít még a nagyobb törölközők felhelyezésére is, így megkönnyítve a mindennapokat. Egyedi igényeknek megfelelően elektromos, vegyes üzemű és melegvizes kivitelben is elérhető, továbbá a széles színválasztéknak köszönhetően rengeteg árnyalatban kapható.

 

Zehnder Subway

A Zehnder Subway különlegességét az adja, hogy a minimál stílust fűszerezi klasszikus jegyekkel. Az acél keret, valamint a választás szerinti kerek- vagy szögletes fűtőcsövek ötvözése letisztult megjelenést kölcsönöz a radiátornak, így nem csak a fürdőszoba ékévé válhat, de akár más helyiségek kiemelt eleme is lehet. Széles színválasztékban elérhető, továbbá melegvizes, vegyes üzemű és elektromos kivitelben is kapható.

 

Zehnder Forma Asym

A klasszikus formavilág jegyeit képviselő Zehnder Forma Asym különleges megjelenését az asszimmetrikus rögzítésnek köszönheti. Hagyományos kialakítása mellett akár térelválasztóként is funkcionálhat. Kis mélységű, könnyen tisztítható radiátor, mely nem csak elektromos és melegvizes változatban, de rengeteg árnyalatban is elérhető.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás