Jön a hideg, ideje cserélni: elektromos radiátorok egyszerű beszerelése

Jön a hideg, ideje cserélni: elektromos radiátorok egyszerű beszerelése

Az emberek többsége tanácstalanul áll az átmeneti időszakokat illetően, mint amilyen például a szeptember végével érkező lehűlés is. Amikor még nem kezdődött meg a fűtés szezon, de már a lakásban komfort érzetünknek, illetve a nedves törölközőknek egy pár foknyi hőmérséklet emelkedés mégis kifejezetten esedékes lenne.

Az átmeneti időszakban is tökéletes megoldást nyújtanak az elektromos fürdőszobai radiátorok, hiszen a központi fűtéstől függetlenül, önállóan üzemeltethetőek, és nem csak a száraz törölközőket biztosítják, de a megfelelő hőérzetet is.

Egyszerű telepítés

Az elektromos fűtőtesteket kifejezetten egyszerű beüzemelni, hiszen működésükhöz kizárólag egy áramforrásra van szükség. Maguk a radiátorok folyadékkal vannak töltve és a villamos energiát felhasználva bocsátanak ki hőenergiát. Beépítésük rendkívül kevés időt igényel, és üzemeltetésük során sem kell aggódni az esetlegesen fellépő szivárgások vagy gázrobbanás miatt. Egy dologra viszont nagy figyelmet kell fordítani a telepítés során: az áramforráshoz történő csatlakozást nem érheti víz, így célszerű megtartani a kellő távolságot a kádaktól, valamint zuhanyzóktól. Egyszerűségük a karbantartásra is vonatkozik, hiszen működésükből eredően nincs szükség légtelenítésre. Minden elektromos radiátor fel van szerelve egy termosztáttal, amellyel – akár manuálisan, akár digitálisan – szabályozni tudja a szükséges hőmennyiséget. Az egyszerű telepítés és karbantartás mellett a szavatosság is fontos, így a radiátorokra 5 év garanciát is adunk.

A modern technológia nyújtotta kényelem

Az elektromos radiátorok további nagy előnye a fűtési programok beállításának lehetősége. Az időzített fűtés lehetővé teszi, hogy minden nap ugyanabban az időszakban kapcsoljon be, illetve ki a radiátor. Ez a hétköznapokon rendkívül kényelmes megoldás lehet, hiszen munkából hazaérve már a fürdőszoba és törölközői melege várják. A választható programok mellett az energiahatékonyság is szem előtt van tartva, így ha véletlen nyitva felejtené az ablakot a helyiségben, úgy a radiátor képes azt érzékelni és szüneteltetni működését, amíg az ablakot be nem csukja. Okostelefonról is vezérelhető az elektromos radiátor, így ha egyik nap később érne haza, meg tudja változtatni a távolból is a radiátor üzemelésének idejét.

Gyors hőleadás nyújtotta hatékonyság

Abból adódóan, hogy nem egy csővezetéken keresztül kapja az előzetesen felmelegített vizet, hanem a radiátor belső fűtőszálai segítségével maga hevíti fel a tárolt folyadékot, az elektromos radiátorok gyorsabban érik el a kívánt hőfokot. Hatékonyságukat tekintve közelítenek a 100%-hoz, hiszen a felhasznált elektromos energia szinte egészét képesek hőenergiává alakítani.

Kiváló működés, csodás megjelenés

Ha azt gondolná, hogy ilyen hatékony működés mellett a kinézet már nem lehet választás kérdése, akkor nagyot téved. A Zehnder kínálatában nem csak a klasszikus formavilág kedvelői fogják megtalálni az ízlésüknek megfelelő radiátort, de a modern design rajongói is széles választék közül dönthetnek. Mindezen túl a radiátorok rengeteg színvariációban is elérhetőek, melyek megtalálhatók a Zehnder színkatalógusában.

Gondoljon bármilyen színre vagy formára, a Zehnder ajánlatában biztos megtalálja! Ha úgy érzi elakadt a választásban, akkor kollégáink szívesen nyújtanak szakmai segítséget.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás