Legizgalmasabb fürdőszobai radiátor formák

Legizgalmasabb fürdőszobai radiátor formák

A fürdőszoba általában nem otthonunk “legizgalmasabb” része. A szekrényeken kívül gyakran csak egy kád vagy zuhanyzó kap helyet a mosdókagyló tövében, és mosógépet sem szokás a megjelenése alapján választani. A faliképek vagy egyéb dísztárgyak elhelyezése pedig sokszor nem csak macerás, de furcsa és nem odaillő a látványuk. De mégis mit tehetünk, ha meg szeretnénk megtörni a fürdőszobai csempék monotonitását? A Zehnder tudja a választ!

Nem mindennapi formák a fürdőben! Válassza a Zehnder egyedi stílusú radiátorait, csempésszen egyediséget, valami kis pluszt, a fürdőszabája az egyhangúság helyett!
A dizájn mellett a praktikumot is kiemelten fontosnak tartjuk, a következő három modellen nem csak a szemek akadnak meg könnyen, hanem a nedves törülközők is!

Zehnder Kazeane

A lakás többi szobájának otthonosságát és meghittségét segít a fürdőszobába csempészni a Zehnder Kazeane. Szögletes vonalaival valahogy mégis kötetlenséget sugall. Az egész helyiségnek képes egyediséget kölcsönözni kivételes formavilágának és kialakításának köszönhetően. A radiátort alkotó rácsok különleges elrendezése szinte egy dísztárgy látszatát keltik.

A rácsok közötti megfelelő nagyságú rések nem csak a törölközők le-, valamint felhelyezését teszik könnyűvé, de a problémamentes tisztításra is garanciát jelentenek. A rácsozás kialakításának hála a radiátor teljes hosszában, akár eltérő magasságokban is felhelyezheti törölközőit.

Központi fűtésű változata mellett elektromos radiátorként is elérhető, mely további előnyöket rejt magában. Előre beállítható napi, vagy heti programok segítségével szavatolja, hogy mindig üzemeljen, amikor arra szükségünk van. A programozhatóságon felül, az alacsony energiafogyasztást segítik még a beépített érzékelői, ezekkel képes a nyitott ablak mellett szüneteltetni a fűtést, majd az ablak becsukását követően folytatni működését.

Zehnder Yucca

Első ránézésre talán nem is tűnik igazi radiátornak a pálmafák ihlette Zehnder Yucca, de ha funkcionalitását nézzük, akkor rögtön világossá válik, hogy egy csúcsmegoldással van dolgunk. Először is a radiátor mindkét oldaláról elérhető, lekerekített formájú csöveinek asszimmetrikus elrendezése ideális a törölközők könnyed felhelyezésére és tárolására. Továbbá egyedi kialakítsának hála a törölközők mellett tetszőleges helyzetben, akár fürdőköpenyek vagy bármilyen egyéb ruhaneműk könnyedén és gyorsan száríthatók, mely főleg a téli hónapokban hatalmas előnyt jelent.

Alacsony mélységéből adódóan tökéletesen illeszkedik kisebb méretű fürdőszoba helyiségekbe is. Szinte bármilyen színben elérhető, továbbá elektromos, központi fűtésű és vegyes üzemű változatai is elérhetők.

Ugyanazon ötleten alapuló termékváltozatai is elérhetők Zehnder Yucca Asym, Cover, Mirror és Star néven, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbb raditátort tudja kiválasztani. Ráadásul nagyobb helyiségek esetén az említett termékváltozatok tökéletesen funkcionálnak akár térelválasztóként is.

Zehnder Vitalo Bar

Válogatásunk következő darabja nagy, egybefüggő felületével még véletlenül sem emlékeztet a hagyományos értelemben vett radiátorokra. Egyszerű megjelenésű, mégsem hétköznapi elemévé válik bármilyan fürdőszobának. Letisztultság, egyenes vonalak és egyszerű formavilág keveredett a funcionalitással, így született meg az egyedi stílusú Zehnder Vitalo Bar.

A radiátor magasságától függően akár egy, akár két kivágással is megrendelhető, így nem csak fürdőlepőjét, de kéztörlőit is tudja rajta szárítani vagy tárolni. Kínálatunkban széles színválasztékban érhető el ez a modell, hogy a kiválasztott darab minél inkább harmónizáljon bármilyen fürdőszobával. Kétfajta változata érhető el: az elektromos és a központi fűtésű.

A Zehnder szem előtt tartja a fogyasztói igényeket, így nem csak a megfelelő hőmérsékletet és száraz törölközőket szeretné biztosítani fürdőszobájában, de a tökéletes vizuális megjelenést is.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás