Legizgalmasabb szobai radiátor formák

Legizgalmasabb szobai radiátor formák

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor a lakás berendezésének során eljut egy olyan pontra, ahol erős kompromisszumokat kell kötni. Nincs ez másként a radiátorok esetén sem. Vagy a gyakorlati használhatóság terén nem látja el maradéktalanul a feladatát, vagy a vizuális megjelenésben – az esetek többségében – nem azt kapja az ember, amit szíve mélyén megálmodott.

A Zehnderrel nem kell ilyen fajta alkuba belemennie, hiszen nem csak a magas minőséget garantálja a funkcionalitás terén, de a designt illetően is lehetőséget ad, hogy kiválaszthassa az Ön stílusának legmegfelelőbb radiátort.

Zehnder Fare Tech

Elegánsan ívelt előlapjával modern külsőt kölcsönöz az elektromos Zehnder Fare Tech radiátornak, mely az időtlen designt képviselve harmonizál a környezettel. Ideális választás lehet azoknak, akik az egyedileg szabályozott fűtésű helyiségeket preferálják.

Mind meglévő fűtés kiegészítésére, mind önállóan is tökéletesen alkalmas fűtőtest. Egyedi formavilága funckionális előnyöket is kínál: lehetővé teszi a sugárzó hő optimális eloszlását a helyiség teljes egészében. Az okos vezérlőpanel tökéletesen integrálódik a radiátor vizuális megjelenésébe: jól olvasható LCD kijelzőn jelzi a hőmérsékletet, továbbá méri az energiafogyasztást. Egészséges és kényelmes beltéri hőmérsékletet biztosít, miközben jelentős költséget és energiát takarít meg.

A Zehnder Fare Tech olyan okos megoldásokat kínál, mely kombinálva van a minőséggel, a teljesítménnyel és az energiahatékonysággal. A radiátor a kényelmes életmódot támogatja: amint érzékeli a nyitott ablakot a helyiségben, automatikusan kikapcsolja a fűtést, majd az ablak becsukása után visszatér normál működéséhez. Ez mellett három előre meghatározott fűtési program választható ki oly módon, melyek szem előtt tartják a magas energiahatékonyságot.

Zehnder Terraline Neo

A Zehnder Terraline Neo rendkívül egyedi, formabontó megjelenéssel rendelkezik, miközben tökéletesen szem előtt tartja a funkcionalitást is. Képzeljünk el egy olyan adottságokkal rendelkező helyiséget, ahol a hagyományos konvekció már nem elegendő, mégis fontos lenne a szoba optimális fűtöttsége. Többek között ilyen esetekben lehet tökéletes választás a Zehnder Terraline Neo.

Padlóba építhető, levegőkeringtetéssel működő radiátorként nem csak nagy mennyiségű hő kibocsátására képes, de az ablakokat is páramentesen tartja. A szoba fűtési lehetőségei is sokoldalúbbá válnak általa, hiszen lehetővé teszi akár szakaszos üzemeltetés mellett is a szoba befűtését. A beépített EC motoroknak köszönhetően jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Zehnder Excelsior

Az egyedi belsőépítészeti megoldások támogatására jött létre a Zehnder Excelsior, mely klasszikus és elegáns megjelenését több módon is ki lehet használni. Egyrészt telepíthető falra is, mely így a felület monotonitásának megtörését biztosítja, vagy akár önállóan, térelválasztóként is üzemeltethető.

Változatos megjelenését támogatja továbbá a széles színválaszték, és a különböző kialakítású termékváltozatok, hogy az Ön otthonához legjobban illő radiátort tudja beszerezni.

Mint láthatja, a Zehnder minőség nem csak a funkcionalitást foglalja magában, de az egyedi designt is egyidőben tudja biztosítani, így Önnek többé nem kell kompromisszumot kötnie és végre álmai radiátorával tudja emelni otthona pompáját.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás