Milyen radiátor illik személyiségedhez? – TESZT

Milyen radiátor illik személyiségedhez? – TESZT

Nem ritka, hogy radiátorválasztás során annyi szempontot próbálunk figyelembe venni, hogy megoldás helyett végül dilemmában kötünk ki, például: “A modern stílus tetszik, de a klasszikus jobban illik a lakáshoz” vagy éppen “Hasznosak ezek a funkciók, de vajon ki fogom őket használni?” és így tovább. Teljesen természetes, hogy egyszerre több tényezőt figyelembe véve akarjuk meghozni a végső döntést, viszont fontos, hogy a köztük lévő fontossági sorrended közben ne felejtsük el.

Következő tesztünkkel segítünk kideríteni, mely stílus áll hozzád a legközelebb és ezáltal milyen típusú radiátor válhat otthonod leghasznosabb kiegészítőjévé.

1) A naptárbejegyzéseimet, bevásárlólistáimat és a tennivalóimat a következő képpen szeretem rendszerezni:
A – Mindenhez applikációt szeretek használni
B – A lehető legegyszerűbb módon próbálom őket rendszerezni, próbálom minél jobban egyszerűsíteni, hogy kevés dolgot kelljen csak feljegyezni
C – A határidőnaplómba vagy az aktuális bevásárlólistára írom fel őket

2) Szabadidőmben legszívesebben:
A – Netflixen filmet nézek vagy Youtube-on a legfrissebb újdonságokat
B – Sétálok vagy zenét hallgatok
C – Olvasok

3) Ha városon belül el kell jutnom egyik helyről a másikra, akkor általában a következőképpen teszem:
A – Autóval
B – Biciklivel
C – Gyalog vagy tömegközlekedéssel

4) Ha lenne kutyám, biztosan vennék neki egy:
A – Nyomkövető nyakörvet, így ha bármi történik, a telefonom segítségével mindig tudom merre jár
B – Egy bilétás nyakörvet, melyen szerepelne baj esetén az elérhetőségem
C – Egy egyszerű nyakörvet, hiszen mindig pórázon sétáltatom és sose szökne el

5) Nagyobb értékű elektronikai vásárlás esetén az alábbi forrásokból érdeklődök:
A – Nagyjából vannak elképzeléseim, de végigolvasom a webáruház értékeléseit és korábbi vásárlók kommentjeit, majd ezután hozom meg a döntést
B – Általában a szakértőkre hallgatok és azt vásárolom meg, amit legjobban ajánlanak
C – Ismerős ajánlás útján szeretek leginkább vásárolni

 

És most lássuk az eredményt:

Ha a legtöbb válaszod A jelű, akkor hozzád a technológiai vívmányok állnak a legközelebb. Esetedben tökéletes választás lehet a Zehnder Fare Tech, hiszen a design és elegancia megtestesítésén túl nagy szerepet kap a technológia is. Az íves vonalakkal rendelkező elektromos radiátor egy felszínbe simuló irányítópanellel rendelkezik, így segítségével különböző fűtési programok közül válogathatsz.

Amennyiben legtöbbször a B-t választottad, akkor minden bizonnyal kedveled a minimalista irányzatot. Ha szereted az egyszerű formavilágot, akkor a Zehnder Radiapanel modellt neked találták ki. Stílusának köszönhetően minden otthon tökéletes kiegészítőjévé válik, a személyre szabott megjelenést, pedig a különböző forma- és méret variációik támogatják.

Hogyha a leggyakoribb válaszod a C, akkor nagy eséllyel a klasszikus stílus kedvelője vagy. Amennyiben radiátort választasz, mindenképp gondolkodj el a Zehnder Charleston-on, hiszen ez a modell a stílus egyik tökéletes megtestesítője. Párhuzamos kialakításának és a széles, csövek közti nyílásoknak hála nem csak a megjelenése letisztult, de takarítása is roppant egyszerű, így folyamatosan tisztán tartható Ezen felül a klasszikus fehér szín mellett további 50 árnyalat közül választhatsz. Rendelhető elektromos kivitelben is.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás