Négy új design radiátor online kínálatunkban 2021-re

Négy új design radiátor online kínálatunkban 2021-re

Ahogyan a mondás is tartja: „új év, új lehetőségek” – ez a Premium-radiator.hu-t illetően hatványozottan igaz, hiszen 2021-től nem csak új megjelenéssel rendelkezünk, de bővülő kínálattal is kedveskedünk már meglévő- és leendő vásárlóinknak. Március hónaptól további négy radiátor vált elérhetővé honlapunkon, melyek a megszokott minőséget garantálva hozhatják el otthonába az egyedi megjelenést.

Tekintse meg a kínálatunkban újonnan megjelenő radiátorainkat, ismerje meg a design mögött megbújó tökéletes hatékonyságot, és válogasson kedvére!

 

Zehnder Bluebell

Első látásra szerelem radiátor lehet a Zehnder Bluebell, hiszen nem csak időtlen eleganciát, de megbízhatóságot is sugároz. Letisztult vonalainak és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően bármely fürdőszoba megjelenését képes dekoratívvá tenni. De nem csak formájával tesz hozzá mindennapjainkhoz, hiszen a keresztirányú csövek megfelelő elhelyezésével akár fél kézzel is felakaszthatóvá válnak a törülközők, így még a ráérősebb napokon sem kell többet bajlódnunk a törülközők felhelyezésével. Fűtési vízzel üzemelő radiátorunk mattra csiszolt rozsdamentes acél kivitelben és széles méretválasztékban szerezhető be webshopunkból.

 

Zehnder Diva

A Zehnder Diva visszafogott, mégis markáns külsővel rendelkezik. Egyenes vonalainak és a minimalista designnak köszönhetően tökéletesen be tud épülni a fürdőszobák megjelenésébe. A radiátor klasszikus formáját tovább erősíti az anyaghasználat, hiszen a rozsdamentes acél az időtlenséget szimbolizálja. A funkcionalitásról sem szabad továbbá megfeledkezni, hiszen a szellősen kialakított fűtéscsövekkel nem is lehetne egyszerűbb a törölközők felakasztása. A Zehnder Diva fűtési vízzel üzemel, és az egyedi igényekhez illeszkedően rengeteg méretben elérhető.

 

Zehnder Truva

A határozott megjelenés garantáltan a Zehnder Truva védjegye. A klasszikus megjelenést és a modern geometrikus formákat gyönyörűen ötvöző radiátornak kevesen tudnak ellenállni, hiszen rendkívül ízlésesen képes megtörni a fürdőszobák adta egyhangúságot. Egyedi igényekhez igazodva több méretben is elérhető, hogy ne csak a design, de a funkcionalitás is érvényesülni tudjon.

 

Zehnder Deseo Verso

A Zehnder Deseo Verso az egyszerre teljesülő egyediség és funkcionalitás megtestesítője. Szokatlan megjelenésével különleges külsőt kölcsönöz a térnek és könnyen válhat fürdőszobájának ékkövévé. A fűtőtest valójában egy elektromos üveg radiátor, mely rejtett törölközőszárítókat rejt. Tetszés szerint választható, hogy a radiátor test mögé betolható törölközőszárítók jobb vagy bal oldalra legyenek nyithatók, mint ahogy az is, hogy a fűtőtest fehér, fekete vagy tükröződő felülettel rendelkezzen.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás