Pantone színek 2021-ben

Pantone színek 2021-ben

Sokan nem csak figyelemmel kísérni, de követni is szeretik a trendeket legyen szó műszaki cikkekről, divatról vagy éppen lakberendezésről. A lakberendezést illetően kulcsfontosságú szerepet kapnak a színek, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő árnyalatú és megfelelő üzenetet hordozó színeket válasszunk otthonunkba. Ebben nyújthat segítséget a Pantone Intézet is, mely minden évben kiválasztja az „Év színét”.

A következőkben megismerheti 2021 legtrendibbnek számító színeit és 1-2 tippet arra vonatkozóan, hogyan tudja érvényesíteni őket otthonában.

Röviden a Pantone Intézetről

A nagy múltú Pantone festékgyárhoz köthető Pantone Intézet minden évben két titkos európai találkozót követően megválasztja az Év színét, mely mérvadó és trendet diktáló hatással van többek között olyan iparágakra mint a textilipar vagy a nyomdaipar. A Pantone-nak köszönhető, hogy napjainkra a színekről való kommunikáció teret és nagy jelentőséget kapott. Így az évente kiválasztásra kerülő, trend előrejelzésnek tekinthető színek nem pusztán a szépérzéket figyelembe véve kerülnek kiválasztásra, hanem az aktuális globális történések és társadalmi trendek reprezentálásának eredményeként.

 

Az év színe(i) 2021-ben

A történelem során eddig egyetlen egyszer fordult elő, hogy az „Év színe” címen két szín osztozott volna, viszont idén is rendhagyó módon ez a helyzet alakult ki. A különleges sárga árnyalatú Illuminating és az Ultimate Gray fantázianévre hallgató szürke árnyalatok együttese az erő és a remény üzenetét hordozzák.

A szürke szín visszafogott árnyalatával a gyakorlatias alapot és támogatást hivatott jelképezni, míg ezzel szemben a sárga élénk tónusával a reményt, a jókedvet és a napfényt hozza el mindennapjainkba.

 

Hogyan csempéssze be otthonába a színeket?

Habár a szürke és a sárga elég speciális árnyalatairól van szó, hasonló árnyalatokkal tudja reprezentálni őket otthonában is. Aki úgy dönt, hogy az Év színeit napi szinten szeretné viszontlátni, az megtalálhatja a kedvére való árnyalatokat a Premium-radiator.hu kínálatában.

Akkor se csüggedjen, ha nem nyerte el tetszését a Pantone Intézet idei döntése. Inkább tekintse meg évekre visszamenőleg a nyertes árnyalatokat, hiszen a lila, a vörös, a zöld és pasztel mellett számtalan szín nyerte el a trendkövető címet. Dobja fel fürdőszobáját színekkel és a megfelelő modell kiválasztását követően tekintse meg a félszáz színvariációt bemutató katalógusunkat, hogy a trendeknek és ízlésének legmegfelelőbb árnyalatot választhassa.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás