Radiátor, mint térelválasztó

Radiátor, mint térelválasztó

Biztosan sokan kerültek már olyan helyzetbe, hogy álmaik otthonának kialakítása során osztottabb térre vágytak, mint amire lehetőség volt a műszaki kivitelezés során. Szerencsére ez könnyen orvosolható a Zehnder radiátoraival, hiszen nem csak az otthonok kötelező elemének számító fűtőtestként állják meg a helyüket, de térelválasztóként is funkcionálnak.

Lássunk három radiátort, melyek különleges megjelenésüknek és beépíthetőségüknek köszönhetően tökéletesen alkalmasnak bizonyulnak térelválasztóként is.

Zehnder Kleo

A Zehnder Kleo szobai radiátort legjobban talán a kifinomultság és a funkcionalitás jellemzi. Az elegáns és nyitott megjelenést emellett jelentősen nagy teljesítmény támogatja, továbbá a modell beszerelése meglévő szerelvények esetén is könnyedén megoldható. A fűtési vízzel üzemelő radiátor különleges és sok számú változatban is elérhető, legyen szó akár színről, akár kivitelről.

Zehnder Excelsior

A fűtési vízzel üzemelő Zehnder Excelsior segít a belsőépítészeti koncepciók gyakorlati megvalósításában. A klasszikus és elegáns lapos csövek könnyű és légies megjelenést kölcsönöznek a fűtőtestnek. A sokoldalúság és egyedi megjelenés jegyében a fűtőcsövek közötti távolságok szabadon megválaszthatók, akár egy akár két rétegű kivitelben is elérhető.

Az akár 2,5 méter magasságban elérhető fűtőtestek különleges formákat és illeszkedést tesznek lehetővé. Különösen a belső kollektorcsővel ellátott szimmetrikus szerkezet teszi népszerűvé a két rétegű változatot mint térelválasztót. Egyedi igényekhez igazodva rengeteg színben elérhető, mely megtekinthető a Zehnder színkatalógusában.

Zehnder Universal

Az elektromos, vegyes üzemű, továbbá fűtési vízzel üzemelő változatban elérhető Zehnder Universal a klasszikus mégis időtlen design keverékét szimbolizáló radiátorok táborát erősíti. A fűtőcsövek közötti megfelelő méretű rések biztosítják a könnyű tisztíthatóságot. A Zehnder széles színválasztékának köszönhetően mindenki megtalálja a számára ideális változatot.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás