A jótállás egyedülálló formája, a színgarancia

A jótállás egyedülálló formája, a színgarancia

Műszaki cikkek esetén megszokhattuk, hogy a vásárlást követően évekig élhetünk a garancia nyújtotta előnyökkel, legyen szó alkatrészcseréről vagy a termék teljes meghibásodásról. Radiátorok esetén sincs ez másként, viszont a Zehnder nem egy vagy kettő, hanem öt éven keresztül a biztosítja a gyártói garanciát minden egyes radiátorára. Mindezen felül a Premium-radiator.hu csapata lehetőséget ad egy specialis jótállási formára, a színgaranciára – de vajon ez mit takarhat?

Tekintse meg rövid bemutató cikkünket a színgarancia létrejöttéről, valamint annak részletes feltételeiről.

 

Miért találtuk ki a színgaranciát?

A színgarancia vásárlóink érdekében jött létre, hiszen a Premium-radiator.hu-n meg szeretnénk adni annak a lehetőségét, hogy mindenki megtalálja álmai radiátorát. Habár ez elméletben könnyűnek tűnhet, sajnos a modern technológia korlátokat tud szabni valós ízlésünknek. Ugyanis hiába találjuk kedvünkre valónak a radiátor színét számítógépen keresztül, a monitor függvényében jelentős árnyalati különbségek is előfordulhatnak a honlapon kiválasztott és a teljes életnagyságban érkező termék között. A színek megjelenése és érzékelése ugyanis nagyban függ monitora színbeállításától, felbontásától, fényerejétől és kontrasztbeállításaitól is. Életszerű példa lehet, hogy ha megnyitjuk ugyanazt a termékfotót két különböző monitoron, akkor a két képernyőn máshogy jelenhet meg ugyanannak a fürdőszobai radiátornak a színe.

Amennyiben pusztán a weblapon látott színpalettára hagyatkozva rendel radiátort, akkor előfordulhat, hogy a megérkezett fűtőtest némileg különbözik a monitoron látott színtől. Ha ez bekövetkezne, sokan érezhetnék úgy vásárlóink közül, hogy nem azt kapták, mint amit szívük mélyén szerettek volna. Ezért hoztuk létre tehát a színgaranciát, hogy amennyiben nem elégedett maradéktalanul a kiszállított termék színével, legyen lehetősége azt díjmentesen módosítani.

 

Milyen feltételei vannak?

A színgarancia meghatározott időtartamon belül érvényes a fürdőszobai radiátorok esetében, csak a kiszállítást követő hét napig van lehetősége a megrendelt radiátort kicserélni(visszaszállítani) egy eltérő színű modellre történő rendelése esetén. A folyamat teljesen díjmentesen zajlik, feltéve, ha ugyanabba az árkategóriába tartozó színt választ. Amennyiben feláras színre esik választása, akkor is csak a két árnyalat között fennálló különbözetet kell egyenlítenie, extra költsége nincs a cserének.

Ezen kívül nem elég, hogy a kiszállítást követő egy héten belül jelzi a csere szándékát, fontos azt is figyelembe venni, hogy a radiátor nem kerülhet felszerelésre, tehát a rögzítőszett csomagjának bontatlannak kell maradnia. Ügyelnie kell arra is, hogy a színgarancia nem vonatkozik abban az esetben, hogyha habár bontatlan állapotban maradt a rögzítőszett, a radiátoron mégis jelentkeztek a vásárló által okozott sérülések, karcolások. Ezért szoktuk javasolni a radiátor test kicsomagolását videófelvétellel rögzíteni, hiszen ezzel igazolni tudja a radiátor eredeti állapotát a későbbiekben.

Kinézte már a tökéletes fürdőszobai radiátort, de az árnyalatot illetően elbizonytalanodott?
Nincs több bizonytalanság, hiszen a színgaranciával élve bármikor módosíthatja álmai radiátorának színét.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás