Zehnder Charleston: klasszikus formák újragondolva

Zehnder Charleston: klasszikus formák újragondolva

A klasszikus otthonok legnagyobb bája talán a letisztultság és az elegancia, mely időtlen idők óta divatnak számít. Megjelenik a helyiség kialakításától kezdve a bútorokon át egészen a berendezési tárgyakig. Viszont mi a helyzet az olyan kötelező elemekkel, mint a radiátor?

A következőkben összegyűjtöttünk olyan 6 klasszikus radiátort, melyek anélkül tudják a helyiség látványát fokozni, hogy közben megbontanák otthonunk stílusát.

Zehnder Charleston

Az oszlopos kivitelű acéllemez radiátor akár ívelt, akár egyenes kivitelben hatékony eleme az otthon bármely helyiségének. A Zehnder Charleston kibővített modellválasztékának köszönhetően mind elektromos, mind meleg vizes változatban is elérhető, nem is beszélve a széles színválasztékról

Zehnder Charleston Bar

A Zehnder Charleston Bar a hagyományos öntöttvas radiátorok formáját idézi megjelenésével. A fűtési vízzel üzemelő radiátor több oszlopos kialakításával bármely fürdőszoba megjelenését egyedivé varázsolja. Kényelmesen tárolhatók rajta a törölközők, hiszen a törölköző tartó rúd egyedi igényeknek megfelelően bármilyen magasságban felszerelhető.

Zehnder Charleston Bench

A pados kialakítású Zehnder Charleston Bench egyszerre tölti be a fűtőtest, a pad és a tároló funkcióját. Ideális lehet akár nappali, akár hálószoba elemként, továbbá egyedi igényeknek megfelelően alakítható ki a pad vagy tárolási alkalmatosságként szolgáló radiátor színe és kivitele.

Zehnder Charleston Retrofit

A Zehnder Charleston Retrofit egy speciális melegvizes radiátor, mely felújítások során alkalmas lehet elhozni a változást otthonába. Képviseli az újat a régi helyett, illetve a meleget a hideggel szemben. Meglévő csatlakozókkal is kompatibilis, így minden bonyolult átépítési munka nélkül beszerelhető.

Zehnder Charleston Turned

Innovatív kialakítását a 90°-ban elforgatott tájolásának köszönheti a Zehnder Charleston Turned névre hallgató radiátor. Nagy hőleadó képességének köszönhetően nagyobb tereket is képes felmelegíteni, üzemelését tekintve melegvizes és elektromos változatban is elérhető.

Zehnder Charleston Clinic

Antibakteriális bevonatának hála a Zehnder Charleston Clinic egyszerre igényel kevesebb tisztítást és biztosít nagyobb higiéniát. A fűtőrácsok közötti nagy hely lehetővé teszi a könnyű és gyors tisztítást, így nem csak műtők és kórházak, de gyerekszobák számára is tökéletes választás. A fűtési vízzel üzemelő radiátor széles színválasztékban elérhető, így mindenki megtalálhatja az otthonához tökéletesen illő radiátort.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás