Miért annyira népszerű radiátor a Zehnder Virando?

Miért annyira népszerű radiátor a Zehnder Virando?

Az otthon melege nem csak a hálószobák és a lakás közösségi tereiben, de a fürdőhelyiségeiben is elengedhetetlen. Képzeljünk csak el egy teljesen kihűlt, hideg fürdőszobát, ahol állandóan vizesen lógnak a törölközők. Nem túl komfortos, igaz?

A Zehnder termékcsalád tagjaként nem kizárólag magas teljesítőképessége miatt, de letisztult és kifinomult megjelenése által biztosíthatja Önnek a maximális otthonosságot a Zehnder Virando.

Álomba illő forma

Ideális választás lehet a klasszikus formavilág kedvelőinek, akik az elegáns, de mégis praktikus darabokat részesítik előnyben. Hétköznapi bájának köszönhetően számos, különböző stílusú fürdőszoba ékévé válhat. Kis mélysége révén remek döntés lehet akár szűkebb helyiségekbe történő elhelyezése is.

Mivel szem előtt tartjuk, hogy a radiátor funkciója mellett a design is rendkívül fontos tényező így a Zehnder Virando nem csak egyenes, de íves változatban is elérhető. Az egyéni igényeknek megfelelően króm, fekete vagy fehér, sőt további 50 színváltozatban is megtalálható kínálatunkban.

Mesés működés

A harmonikus kialakításon túl a Zehnder Virando a hétköznapi igényeket is tökéletesen kielégíti: felülete egyszerűen tisztítható, valamint a fűtőcsövek között kialakított nagyobb réseknek köszönhetően megkönnyíti a törölközők egyszerű felhelyezését és tárolását. A Zehnder Virando elektromos radiátor könnyű kezelhetőségét a felhasználóbarát vezérlőpanel biztosítja.

Elektromos működtetésének köszönhetően meleg és száraz törölközőket biztosít az év minden napján. Alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé, készenléti üzemmódban fogyasztása nem haladja meg a 0,5 Wattot. A Zehnder Virando az energiatakarékosságot tartja szem előtt, ezért a beépített nyitásérzékelővel többek között képes a fürdőszobában történő ablaknyitás esetén kikapcsolni. Napi, valamint heti programokat is be lehet programozni a radiátor számára, hiszen célja, hogy minél jobban kiszolgálja a felhasználói igényeket. A teljes körű biztonságot a billentyűzár funkció biztosítja.

Okostelefonos vezérlés

A Virando okostelefonról is vezérehető. A Zehnder saját alkalmazásán keresztül előre programozható. A Zehnder okostelefonos alkalmazásáról itt írtunk bővebben.

A Zehnder Virando nem csak a hétköznapi radiátorok feladatát látja el, de egyidőben képes elhozni otthonába a teljes körű kényelmet.

Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és ismerd meg a Zehnder megoldásait! Telefonszámunk: +36 30 815 2151, mail címünk pedig: info@premium-radiator.hu

Megosztás